dimecres, 30 de maig del 2012

Campanya recollida de signatures

Hola a t@ts.

Cert, i ben cert és, que els primers retallats per la nostra estimada Conselleria és i serà el col·lectiu d'interins i interines que, o bé no tingueren oportunitat d'incorporar-se al pacte, o bé decidiren no incorporar-se ja que al 2008 els suposava una minva en les seves condicions laborals o familiars.
La nova pròrroga signada per l'anterior Govern i corroborada per l'actual, deixa a aquest col·lectiu total i injustament indefens, arribant a produir-se situacions totalment injustes com la de que una persona amb manco antiguitat que una altra, pugui tenir feina continuada i protegida al llarg d'aquests 2 anys mentre la més antiga (i suposadament amb més càrregues) pugui anar directament a l'atur.

Aquí us deix la campanya de recollida de signatures que realitza la FE-CCOO per la retirada de la pròrroga.
http://www.feccoo-illes.cat/ensenanzabaleares/menu.do?Informacio:Campanyes:162179
Ja duim recollides 151 signatures (duim recollint des d'abril del 2011)
Hauriem d'arribar a replegar entre 1000 i 1500 per poder exercir força real. Pensau que el total d'interins/nes és de 3000 persones aproximadament i 1500 seria ben be una majoria amb la que fer pressió per fer canviar l'opinió a la Conselleria de la balança.



També us deix el que vàrem publicar al respecte sobre la negociació prèvia: http://www.feccoo-illes.cat/ensenanzabaleares/menu.do?Informacio:Campanyes:149079

Salut, força i creença en el canvi!


dimarts, 29 de maig del 2012

Primera visita a ANPE 28-05-2012

Ahir ens varem reunir n'Ainhoa, n'Antònia Fontirroig, na Maria Dolors Querol i na Cati Requena amb na Mercedes d'ANPE.
Li demanàrem que fes una consulta als seus advocats per iniciar un procediment legal. En breu es posarà en contacte amb nosaltres per concertar una entrevista amb el president, en Toni Martorell i ens informarà del que ha dit l'advocat.
ANPE escriurà una carta a la conselleria indicant-li que ens dóna el seu suport.
Després de la reunió amb ANPE, na Maria Dolors va comentar que tornaria parlar amb CCOO per sol·licitar el seu suport.

divendres, 25 de maig del 2012

Signatura de la pròrroga del pacte 13/04/2011


http://www.stei-i.org/cat/administrator/components/com_ondownload/librerias/11/2849.pdf

Pròxima reunió amb en Toni Martorell, president d'ANPE

Ha contactat amb nosaltres na Mercedes de Arriba Sánchez, responsable del servei del Defensor del Professor.  
Ens ha dit que el president (Toni Martorell) està interessat en reunir-se amb tots nosaltres per parlar de la pròrroga. Pareix que estan molt interessats en el tema.
Inicialment farem una entrevista amb na Mercedes un grup reduït de professors. Hem quedat dilluns 28/05/12 a les 17:00 h a ANPE. Posarem data per fer una reunió amb tots els professors i en Toni Martorell.

Escrit entregat a la DG de RRHH Margalida Pizà el dia 24/05/2012


A l'atenció de Margalida G. Pizá Ginard. Directora General de Recursos Humans

Els professors interins que es llisten al final d'aquest escrit estam en desacord amb la pròrroga del Pacte d’estabilitat del personal docent interí dels centres públics d’ensenyament no universitari durant els cursos 2012-2013 i 2013-2014, publicat en el BOIB núm. 73, de 19 de maig pels següents motius:

1.- Una pròrroga no acceptada per tots els interins.
2.- Una pròrroga que discrimina els professors que no agafàrem una plaça de pacte.
3.- Modifica les condicions inicials del pacte (no coneixem baix quina base legal).
4.- Les condicions econòmiques i les expectatives de feina de fa 4 anys no tenen res a veure amb les actuals, ara agafaríem una plaça de pacte independentment del centre.
5.- El procés d'adjudicació d'interins amb aquest pacte d'estabilitat s'està duent a terme sense tenir en compte el anys de serveis ni la formació dels interins, requisits que sempre s'han considerat imprescindibles per a l'accés a la funció pública.
6.- Aquest procés no ofereix tota la transparència que hauria de tenir un procés públic de selecció ja que l'ordre de la llista d'interins es veu alterat de manera aleatòria i sense poder fer cap previsió de feina per part dels que no som de pacte, ja que realment no sabem en quin lloc triarem plaça.
7.- No ens serveix l'argument “ahh, idò haguessis agafat una plaça de pacte”.

Per tal motiu sol·licitam l'anul·lació de l'esmentat pacte i que l'adjudicació de places sigui per puntuació. No coneixem les bases legals que regulen la validesa de tal pròrroga però suposam que si modifiquen “les regles del joc” (les condicions inicials del pacte) hi hauríem d'estar d'acord tots els interins.