divendres, 18 de gener del 2013

Carta presentada al Conseller Rafael Bosch (21-12-2012)

Sr. Conseller:



Els signants d’aquesta carta som un grup de 157 professors interins de Secundària greument afectats per l’ampliació del pacte d’estabilitat segons el BOCAIB núm 73 del 13 de maig de 2011. Per molts de nosaltres, aquesta ampliació va suposar -i suposa- un greuge comparatiu ja que tenim més anys d’experiència docent i més puntuació que molts interins beneficiats per l’esmentat pacte. Esperam que comprengui la nostra indignació -i més en un moment de serioses retallades dins l’ensenyament públic-. Alguns de nosaltres estam en l’atur, desplaçats d’illa o treballant només a mitja jornada com a conseqüència del privilegi d’alguns professionals amb menys mèrits.



Fa uns mesos intentàrem reunir-nos infructuosament amb la DGRRHH. És per això que li remetem aquest escrit tot confiant que ens informarà sobre els següents aspectes:



    Podria clarificar-nos, Sr. Conseller, quina és la postura de la seva Conselleria sobre l’ampliació del Pacte d’Estabilitat?
    Podria, per favor, dir-nos si pensen prendre alguna mesura per tal de corregir aquesta injusta situació?



Confiam, Sr. Bosch, que aquesta Conselleria resolgui un injust error comés en el passat i restableixi el principi bàsic de la contractació del professorat interí de l’ensenyament públic que s’hauria de regir, com Vostè sap, per un rigorós barem que valori l’esforç, el currículum i l’experiència docent.



Moltes gràcies per endavant.

Esperant la seva resposta,