Manifest

Manifest de la plataforma

Som un grup de professors que consideram injusta la pròrroga del pacte d'estabilitat.

El sentit de crear una sèrie de places anomenades “de pacte” fa quatre anys era donar estabilitat als centres per afavorir l'acció docent. 

A dia d'avui parlar d'estabilitat no té gaire sentit vists els retalls que hi haurà a les plantilles que obligaran a una reestructuració de tots els centres.

A més, fa quatre anys, quan es va establir el pacte, hi havia unes bases. Una d'elles era que aquest pacte tenia una vigència de quatre anys. Ara ens canvien les regles del joc sense consens entre totes les parts interessades.

Si algú ens hagués dit que el pacte duraria sis anys en lloc de quatre, tal vegada la decisió hagués estat una altra, en qualsevol dels dos sentits.

Per això hem duit a terme una sèrie d'iniciatives. Aquestes iniciatives no pretenen atacar cap col·lectiu, només defensar els nostres drets.

No ens mou cap ideologia política ni parlam en nom de cap sindicat. Només volem lluitar contra una situació que ens pareix injusta i injustificada.

No volem que s'utilitzi aquesta plataforma per discutir o comentar altres temes que no tenen a veure amb aquest objectiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.