divendres, 25 de maig del 2012

Escrit entregat a la DG de RRHH Margalida Pizà el dia 24/05/2012


A l'atenció de Margalida G. Pizá Ginard. Directora General de Recursos Humans

Els professors interins que es llisten al final d'aquest escrit estam en desacord amb la pròrroga del Pacte d’estabilitat del personal docent interí dels centres públics d’ensenyament no universitari durant els cursos 2012-2013 i 2013-2014, publicat en el BOIB núm. 73, de 19 de maig pels següents motius:

1.- Una pròrroga no acceptada per tots els interins.
2.- Una pròrroga que discrimina els professors que no agafàrem una plaça de pacte.
3.- Modifica les condicions inicials del pacte (no coneixem baix quina base legal).
4.- Les condicions econòmiques i les expectatives de feina de fa 4 anys no tenen res a veure amb les actuals, ara agafaríem una plaça de pacte independentment del centre.
5.- El procés d'adjudicació d'interins amb aquest pacte d'estabilitat s'està duent a terme sense tenir en compte el anys de serveis ni la formació dels interins, requisits que sempre s'han considerat imprescindibles per a l'accés a la funció pública.
6.- Aquest procés no ofereix tota la transparència que hauria de tenir un procés públic de selecció ja que l'ordre de la llista d'interins es veu alterat de manera aleatòria i sense poder fer cap previsió de feina per part dels que no som de pacte, ja que realment no sabem en quin lloc triarem plaça.
7.- No ens serveix l'argument “ahh, idò haguessis agafat una plaça de pacte”.

Per tal motiu sol·licitam l'anul·lació de l'esmentat pacte i que l'adjudicació de places sigui per puntuació. No coneixem les bases legals que regulen la validesa de tal pròrroga però suposam que si modifiquen “les regles del joc” (les condicions inicials del pacte) hi hauríem d'estar d'acord tots els interins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.