dimecres, 30 de maig del 2012

Campanya recollida de signatures

Hola a t@ts.

Cert, i ben cert és, que els primers retallats per la nostra estimada Conselleria és i serà el col·lectiu d'interins i interines que, o bé no tingueren oportunitat d'incorporar-se al pacte, o bé decidiren no incorporar-se ja que al 2008 els suposava una minva en les seves condicions laborals o familiars.
La nova pròrroga signada per l'anterior Govern i corroborada per l'actual, deixa a aquest col·lectiu total i injustament indefens, arribant a produir-se situacions totalment injustes com la de que una persona amb manco antiguitat que una altra, pugui tenir feina continuada i protegida al llarg d'aquests 2 anys mentre la més antiga (i suposadament amb més càrregues) pugui anar directament a l'atur.

Aquí us deix la campanya de recollida de signatures que realitza la FE-CCOO per la retirada de la pròrroga.
http://www.feccoo-illes.cat/ensenanzabaleares/menu.do?Informacio:Campanyes:162179
Ja duim recollides 151 signatures (duim recollint des d'abril del 2011)
Hauriem d'arribar a replegar entre 1000 i 1500 per poder exercir força real. Pensau que el total d'interins/nes és de 3000 persones aproximadament i 1500 seria ben be una majoria amb la que fer pressió per fer canviar l'opinió a la Conselleria de la balança.



També us deix el que vàrem publicar al respecte sobre la negociació prèvia: http://www.feccoo-illes.cat/ensenanzabaleares/menu.do?Informacio:Campanyes:149079

Salut, força i creença en el canvi!


2 comentaris:

  1. Companys,
    he intentat accedir a l'enllaç de la campanya de recollida de signatures i em dóna error. A algú més li passa el mateix?
    Salut!
    Laura.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.